KHN Rekenwerk team buitendienst

Niek Kwakkernaat

Niek Kwakkernaat

Directeur

Verantwoordelijk voor het nastreven van de missie en visie van KHN Rekenwerk. Daarnaast verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers.

“In 2018 ben ik gestart met de voorbereidingen voor het opstarten van KHN Rekenwerk. Met verschillende ondernemers hebben wij hier de behoefte bepaald van een administratiekantoor anno 2025. Mijn doel is om van KHN Rekenwerk hét administratiekantoor van en voor de horeca te realiseren. Door het inzetten van data en vernieuwende ICT oplossingen willen wij de ondernemer maximaal informeren over het financieel reilen en zeilen van zijn of haar onderneming. Met het team van enthousiaste medewerkers in de binnen- en buitendienst willen wij het verschil maken ten opzichte van de traditionele accountants- en administratiekantoren voor een vast tarief per maand.”

Boudewijn Kok

Boudewijn Kok

Financieel Medewerker Buitendienst

Eindverantwoordelijk voor mijn eigen klantenportefeuille en de groei daarvan. Van het opstellen van maandrapportages en jaarrekeningen tot aan het verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting. Tevens verzorg ik de derdenverklaringen voor de NOW.

“Als klant bij KHN Rekenwerk kom je minimaal 4 keer per jaar met mij in contact om te sparren over je cijfers. Dankzij mijn vele jaren werkervaring in de hotellerie (zowel financieel als operationeel), mijn opleiding tot Horeca ondernemer en mijn opleiding “Engelse strategische en financiële management voor de horeca” bij HOSPA, ben je bij mij aan het juiste adres als financieel sparringpartner voor jouw onderneming. Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van financiële gegevens naar bruikbare overzichten voor de horeca ondernemers.

Je kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, cijfertjes en horeca!”

Josje de Wit

Josje de Wit

Financieel Medewerker Buitendienst

Eindverantwoordelijk voor mijn eigen klantenportefeuille en de groei daarvan. Van het opstellen van maandrapportages en jaarrekeningen tot aan het verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting. Tevens verzorg ik de derdenverklaringen voor de NOW en/of TVL.

“Mijn passie heeft altijd gelegen in de cijfers en in de horeca. Hierdoor kan ik samen met de ondernemers doelgerichte resultaten boeken. In overleg met de ondernemer stel ik financiële doelen vast. Middels de door mij opgestelde rapportages bespreek ik met de ondernemer de voortgang en de eventuele uitdagingen. Door mijn ervaringen bij diverse accountantskantoren weet ik inmiddels wat de wens van een klant is inzake onze dienstverlening. Hierdoor zal ik altijd mijn werk uitvoeren vanuit de behoefte van de klant.”

KHN Rekenwerk team binnendienst

Arjan Geerlofs

Arjan Geerlofs

Teamleider Financiële Administratie

Verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen van de binnendienst van KHN Rekenwerk. Zaken zoals het opstellen van de planning van alle  werkzaamheden, ontwikkeling van de medewerkers en het zijn van de vraagbaak van de afdeling binnendienst.

“Sinds 1996 werk ik in de financieel administratieve sector en vanaf 2021 ben ik als Teamleider financiële administratie bij KHN Rekenwerk aan de slag gegaan. Ik help graag ondernemers en collega’s met hun specifieke financiële, fiscale, en procesmatige vraagstukken. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige specialist en Lean Six Sigma Black Belt probeer ik deze vragen te beantwoorden uitgaande van de behoefte van de klant. Omdat elke onderneming anders is, ziet elke dag er anders uit.“

Resul Pektas

Resul Pektas

Gevorderd financieel medewerker binnendienst

Verantwoordelijk voor het bijhouden en tijdig verwerken van de volledige administratie van diverse ondernemingen. Van het inboeken van een kassabon tot het verwerken van materiele vaste activa. Tevens ondersteun ik bij het opstellen van de aangiften BTW.

“Ik ben onderdeel van een enthousiast, open en dynamisch team. Met dit team hebben wij de zorg om de administraties van onze klanten bij te houden. Ik denk graag proactief met mijn klanten mee en geef gevraagd en ongevraagd advies, zodat de verwerking van de administratie gemakkelijker en begrijpelijker wordt voor hen. Met mijn achtergrond bij een groot internationaal accountantskantoor kan ik mijn opgedane kennis prima inzetten bij KHN Rekenwerk.”

Jack Sluijk

Jack Sluijk

Gevorderd financieel medewerker binnendienst,

Als binnendienst medewerker ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële gegevens binnen uw administratie. Dagelijks verwerk ik de kas- en bankmutaties en de in- en verkoopfacturen. Voor verschillende klanten stel ik ook de betaalbestanden op. Daarnaast verzorg ik de aangifte omzetbelasting en ondersteun ik de buitendienst medewerkers bij het opstellen van de periodieke rapportages.

“Sinds 1 november 2021 ben ik een  KHN Rekenwerker op de afdeling Binnendienst. Met 8 jaar aan ervaring op de financiële afdelingen van verschillende bedrijven kan ik u de oplossing bieden bij financieel administratieve vraagstukken. Mijn opgedane kennis kan ik bij Rekenwerk ook prima inzetten in de praktijk.”

Erica Guittart

Erica Guittart

Gevorderd financieel medewerker binnendienst

Als financieel medewerker binnendienst ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gehele administratie van mijn klantenportefeuille. Daarnaast heb ik ook de verantwoordelijkheid over de marketing en communicatie uitingen van KHN Rekenwerk.

“Werken met horecaondernemers is voor mij een compleet feestje. Het enthousiasme en bereidwilligheid van zowel de ondernemer als mijzelf maakt dat iedere samenwerking heel fijn is. Het perfect uitvoeren van een administratie is iedere dag mijn doel. Ik sta dan ook altijd klaar voor de ondernemer. Middels mijn diverse opleidingen kan ik mijn kennis breed inzetten op verschillende administratieve uitdagingen. Ook vind ik het belangrijk dat we continue kijken waar we processen kunnen verbeteren voor zowel klant als KHN Rekenwerk.”