Over KHN Rekenwerk

De horeca is een bijzondere branche, die je niet kunt vergelijken met andere sectoren. Zeker niet op administratief en financieel gebied. Als horecaondernemer is het dan ook verstandig om te kiezen voor een boekhouder met specialistische kennis van de branche.

Om aan die behoefte te voldoen is in 2019 KHN Rekenwerk opgericht; een horeca-administratiekantoor. Onze pakketten zijn voor én door de horeca ontwikkeld en bedoeld om te helpen met de administratie en fiscale verantwoordelijkheden van een horecaondernemer. En dat tegen een zeer scherp tarief.

Bekijk onze tarieven

Persoonlijke aandacht

KHN Rekenwerk hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. We bezoeken onze klanten daarom vier keer per jaar om echt naast ze plaats te nemen en te helpen met hun boekhouding. Daarnaast zijn de lijntjes kort en heb je als klant maar twee contactpersonen: een voor de administratie en een voor onder andere de fiscale vragen, jaarrekening en rapportages. Dat is wel zo overzichtelijk.

Ons team

Dat er veel vraag is naar specialistische boekhouders voor de horeca is wel duidelijk. KHN Rekenwerk is inmiddels uitgegroeid tot een team van negen financieel medewerkers, met elk hun eigen specialisme. Zij duiken iedere dag weer vol enthousiasme in de financiële, fiscale en procesmatige vraagstukken van onze klanten.

Maak kennis met ons team

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook mailen via info@khnrekenwerk.nl of bellen op 0348 489 531.