Meer tijd voor je gasten met KHN Rekenwerk

Goed ondernemerschap vraagt tegenwoordig om méér dan alleen aandacht voor de gast. De administratieve kant van het ondernemen weegt steeds zwaarder. Verslaglegging moet voldoen aan de eisen van de overheid, de belastingdienst en diverse wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de loonbelasting en de inkomstenbelasting, de bewaarplicht en de salarisadministratie. Hier kunnen wij je bij helpen.

Administratie van, voor en door horecaondernemers

KHN Rekenwerk, het horeca administratiepakket van, voor en door horecaondernemers. Op basis van jouw wensen nemen wij je administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.

KHN Rekenwerk Pakketten

Bij KHN Rekenwerk werken we met 3 pakketten welke zijn afgestemd op de gemiddelde behoefte van jouw als ondernemer. Rekenwerk Basis, Praktisch en Compleet.

  • KHN Rekenwerk Basis is met name interessant is voor een ZZP-er of een kleinschalig ondernemer zonder eigen pand. Pakket Rekenwerk Basis is verwerkt in alle pakketten die KHN Rekenwerk aanbiedt. Klik hier voor meer informatie over KHN Rekenwerk basis
  • KHN Rekenwerk Praktisch is voor elk type horecabedrijf interessant dat niet controle plichtig is voor de belastingdienst. Hierbij maakt het niet uit hoeveel facturen er per maand te verwerken zijn of hoeveel winst je per jaar maakt. Klik hier voor meer informatie over KHN Rekenwerk Praktisch.
  • KHN Rekenwerk Compleet is interessant voor elk type horeca bedrijf, ook als het bedrijf controle plichtig is voor de belastingdienst. Hierbij maakt het niet uit hoeveel facturen er per maand te verwerken zijn of hoeveel winst je per jaar maakt. Klik hier voor meer informatie over KHN Rekenwerk Compleet.
  • Ondersteuning aanvraag NOW en TVL; Als klant van KHN Rekenwerk kunnen wij jou ondersteuning bieden bij de aanvragen NOW en de TVL. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid (ook voor klanten die niet aangesloten zijn bij KHN Rekenwerk) om de definitieve NOW derdenverklaring af te geven. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

Contact

Ben jij benieuwd geworden naar de diensten van KHN Rekenwerk maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.