KHN Rekenwerk Compleet

Bij KHN Rekenwerk verzorgen wij jouw administratie, dit kan zo uitgebreid als jij zelf wilt. De pakketten van KHN Rekenwerk zijn afgestemd op de gemiddelde behoefte van jouw als ondernemer. KHN Rekenwerk biedt 3 pakketten aan. Rekenwerk Basis, Praktisch en Compleet.

Op deze pagina lichten we Pakket Rekenwerk Compleet toe welke interessant is voor elk type horeca bedrijf ook als het bedrijf controle plichtig is voor de belastingdienst. Hierbij maakt het niet uit hoeveel facturen er per maand te verwerken zijn of hoeveel winst je per jaar maakt.

In pakket Rekenwerk Compleet;

  • Heb je alle voordelen van pakket Rekenwerk Basis en Rekenwerk Praktisch.
  • Maken en verzenden wij jouw verkoopfacturen.
  • Verzorgen wij jouw debiteuren en crediteuren beheer aan de hand van overzichtelijke lijsten.
  • Analyseren wij jouw salarisadministratie.
  • Ontvang je minimaal 4x per jaar een bezoek van jouw persoonlijke Rekenwerkmanager.
  • Tijdens deze bezoeken kun je uiteenlopende adviezen verwachten over eventuele verbeteringen of juist zaken die al goed lopen in je financiële situatie.

Jouw Rekenwerk dashboard

Om de financiële progressie te bekijken heeft Rekenwerk een overzichtelijk dashboard ontwikkelt. Je kan hierin in 1 oogopslag je omzetten, brutowinstmarge maar ook je bedrijfsresultaat inzien. Met dit dashboard heb je ook de mogelijkheid om je bedrijf real-time te benchmarken met andere vergelijkbare bedrijven door heel Nederland of per regio. Dit alles volgens de AVG-wetgeving en op anonieme basis.

Tarieven

Voor het KHN Rekenwerk Compleet pakket rekenen wij een tarief van €410,- excl. Btw per maand voor Leden van KHN. Ben je (nog) geen lid van KHN? Dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. Je betaald dan €510,- excl. btw per maand.

Als lid van KHN bespaar je dus €100,- op de pakketten van KHN Rekenwerk. Benieuwd naar de verdere voordelen van het KHN lidmaatschap? Klik hier.

Contact

Wil jij het KHN Rekenwerk Compleet pakket afsluiten? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!