Ondersteuning aanvraag NOW en TVL

Als klant van KHN Rekenwerk kunnen wij jou ondersteuning bieden bij de aanvragen NOW en de TVL. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid (ook voor klanten die niet aangesloten zijn bij KHN Rekenwerk) om de definitieve NOW derdenverklaring af te geven.

Om jou te ondersteunen bij de definitieve aanvraag NOW werken wij met een gestructureerde gegevens uitvraag. Hierbij heb je direct contact met één van onze financiële medewerkers. Eerst ontvang je van ons een overzichtelijke digitale checklist met daarop alle te verzamelen digitale administratieve stukken. Nadat wij deze stukken van jou hebben ontvangen nemen wij de volledige last van de administratieve afwikkeling van de verklaring en definitieve aanvraag van je over. Zo kan jij je met volle aandacht richten op jouw gasten!

Tarief

De ondersteuning bij de aanvragen NOW en TVL is onderdeel van de service die wij onze klanten bieden. Wil jij ook ondersteuning? Word dan klant van KHN Rekenwerk. Bekijk hier onze pakketten.

Voor het afgeven van de definitieve NOW derdenverklaring rekenen wij een speciaal ledentarief van €750,-

Contact

Wil jij klant worden van KHN Rekenwerk, heb je een NOW derdenverklaring nodig of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!