KHN Rekenwerk Praktisch

Bij KHN Rekenwerk verzorgen wij jouw administratie, dit kan zo uitgebreid als jij zelf wilt. De pakketten van KHN Rekenwerk zijn afgestemd op de gemiddelde behoefte van jouw als ondernemer. KHN Rekenwerk biedt 3 pakketten aan. Rekenwerk Basis, Praktisch en Compleet.

Op deze pagina lichten we Pakket Rekenwerk Praktisch toe welke interessant is voor elk type horeca bedrijf dat niet controle plichtig is voor de belastingdienst. Hierbij maakt het niet uit hoeveel facturen er per maand te verwerken zijn of hoeveel winst je per jaar maakt.

In pakket Rekenwerk Praktisch:

  • Alle voordelen van pakket Rekenwerk Basis.
  • Verwerken wij jouw verkoopfacturen die je aanlevert via het facturatiesysteem.
  • Voorzien wij jouw salarisadministratie.
  • Leveren wij salarisstroken van €6,75 per strook.
  • Verzorgen wij jouw inkomstenbelasting en loonbelasting

Jouw Rekenwerk dashboard

Om de financiële progressie te bekijken heeft Rekenwerk een overzichtelijk dashboard ontwikkelt. Je kan hierin in 1 oogopslag je omzetten, brutowinstmarge maar ook je bedrijfsresultaat inzien. Met dit dashboard heb je ook de mogelijkheid om je bedrijf real-time te benchmarken met andere vergelijkbare bedrijven door heel Nederland of per regio. Dit alles volgens de AVG-wetgeving en op anonieme basis.

Tarieven

Voor het KHN Rekenwerk Praktisch pakket rekenen wij een tarief van €335,- excl. Btw per maand voor Leden van KHN. Ben je (nog) geen lid van KHN? Dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. Je betaald dan €435,- excl. btw per maand.

Als lid van KHN bespaar je dus €100,- op de pakketten van KHN Rekenwerk. Benieuwd naar de verdere voordelen van het KHN lidmaatschap? Klik hier.

Contact

Wil jij het KHN Rekenwerk Praktisch pakket afsluiten? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!